CursussenImprovisatie


Speel je al een instrument en wil je meer je eigen muziek laten klinken? Of heb je nog geen muzikale achtergrond en wil je op een speelse manier kennismaken met enkele instrumenten, je eigen stem verder exploreren en beter leren gebruiken? Tijdens de cursussen muziekimprovisatie gaan we via allerlei spel- en improvisatietechnieken op zoek naar onze eigen ritmes, onze eigen melodieën en onze eigen stem. Er is geen muzikale voorkennis vereist.


Ecologische voeding


Een reeks gezellige, leerrijke en interactieve kooklessen waarin er wordt gekookt rond verschillende thema´s. Seizoensgebonden, biologisch en ecologisch zijn hierbij belangrijke pijlers.


Mantrazingen


Mantras´ zijn oude gebeden met een sterk resonerende kracht, die al duizenden jaren over heel de wereld worden gezongen. De klankvibraties activeren en versnellen onze creatieve krachten en bevorderen harmonie in alle aspecten van ons leven. Door het zingen van mantras kan je krachten en kwaliteiten in jezelf oproepen en versterken. Ook helpen ze angsten te overwinnen en te transformeren.
Samen zingen, vieren en genieten!Ander aanbod: